- rosół z makaronem
- krem brokułowy z grzankami skropiony oliwą truflową
- krem czosnkowy z grzankami
- żurek tradycyjny
- flaczki po staropolsku
- filet z kurczaka w panierce ze słonecznikiem
- kotlet schabowy w złocistej panierce kukurydzianej
- roladka wołowa faszerowana boczkiem, w sosie rozmarynowym
- roladka schabowa w szynce parmeńskiej i sosie z białego wina
- sakiewka schabowa z pieczarkami
- kieszonka schabowa z szynką i serem mozzarella
- roladka drobiowa z kindziukiem
- filet drobiowy w cieście francuskim z ananasem
- polędwiczka wieprzowa pieczona w szynce parmeńskiej z pieczarkami
- filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i białym serem
- łosoś w cieście francuskim
- kotleciki sojowe
- kapusta biała w sosie majonezowo- śmietanowym
- kapusta pekińska z sosem winegret
- kapusta czerwona duszona z miodem
- buraczki czerwone
- marchewka z ananasem
- mizeria z ogórka
- marchewka z chrzanem
- ziemniaki gotowane
- frytki
- ćwiartki ziemniaków smażone
- kluseczki śląskie
- galaretki drobiowe
- jajka w sosie tatarskim
- jajka faszerowane pieczarkami
- śledzik
- terrina z łososia
- pomidory z mozzarellą
- mięsa pieczone: schab ze śliwką, karczek z ziołami, polędwiczki wieprzowe, pieczeń mielona,
rolada serowo-drobiowa z pieczarkami - łódeczki z papryki
- koreczki warzywno- serowe
- sałatka warzywna
- polędwiczka wieprzowa z musem brokułowym i jajeczkiem przepiórczym
- ślimaczki z szynką parmeńską
- strogonow w koklice
- krokiety z kapustą i grzybami z barszczem
- krokiety z pieczarkami i serem z barszczem
- paszteciki z kapustą i grzybami z barszczem
- bigos
Oferta obejmuje: zupa, cztery rodzaje mięs (dwie porcje na osobę), trzy dodatki, trzy rodzaje surówek do obiadu, dwa dania ciepłe dodatkowe, zimną płytę, zimne napoje, kawa, herbata, owoce, toast... ale jesteśmy otwarci na zmiany