• 1
 

Święta Wielkiej Nocy traktujemy u nas  wyjątkowo, przygotowujemy bogatą ofertę gastronomiczną na najwyższym poziomie i w doskonałej cenie. Ciepła i rodzinna atmosfera naszego obiektu, profesjonalna obsługa oraz przysmaki naszej kuchni uczynią te uroczyste chwile niezapomniane na długi czas.

30 marca PIĄTEK

  • Zakwaterowanie

31 marca SOBOTA

  • Śniadanie
  • Obiadokolacja: Zupa grzybowa z makaronem penne
    Pieczony filet z indyka w sosie chrzanowo - śmietanowym z dodatkiem kluseczek śląskich i zestawu surówek
  • Deser: Lody waniliowe z gorącymi malinami
  • Zimne napoje: soki, woda gazowana i niegazowana Do dyspozycji stół z kawą i herbatą
  • Do dyspozycji stół z kawą i herbatą

1 kwietnia NIEDZIELA

  • Śniadanie Wielkanocne:
    • tradycyjny żurek z kiełbasą i jajkiem,
    • biała kiełbaska pieczona z cebulką i czosnkiem,
    • terrina z wędzonego łososia,
    • wiejski pasztet wielkanocny,
    • świąteczne galaretki: szparagowa, schab z jajkiem
    • faszerowane jajka wielkanocne: wiosenne, ziołowe, pieczarkowe, paprykowe
    • sałatki a'la Sokółka: krabowa, tradycyjna warzywna, pieczarkowa
    • wędliny z własnej wędzarni: szynka, polędwiczka,baleron, boczek, kiełbaska
    • ćwikła z chrzanem, pieczywa
  • Domowe ciasta: wielkanocne baby, mazurki, serniki...
  • Zimne napoje: soki, woda gazowana i niegazowana     Do dyspozycji stół z kawą i herbatą
  • Obiadokolacja Wielkanocna: Rosół drobiowy z makaronem
    Marynowane udko z kaczki w sosie własnym w towarzystwie antonówki, pieczonych ziemniaczków i kompozycji surówek
  • Domowe ciasta: wielkanocne baby, mazurki, serniki...
  • Zimne napoje: soki, woda gazowana i niegazowana Do dyspozycji stół z kawą i herbatą

2 kwietnia PONIEDZIAŁEK

Śniadanie
ŚNIADANIA W FORMIE SZWEDZKIEGO STOŁU: kawa, herbata, sok pomarańczowy, bułeczki, pieczywo, rogaliki z serem, pączki z powidłami, mleko, płatki corn flakes, jogurt, miód, dżem, serek topiony, camembert, półmiski: wędlin, serów, warzyw, na ciepło: paróweczki, frankfurterki, jajecznica

Zakwaterowanie w komfortowych pokojach z łazienkami, TV LCD, TV Cyfrową, WiFi
Sokółka poleca oryginalne klasztorne piwo OPAT z niewielkiego browaru w Czechach oraz włoskie wina z południowych stoków

Oferta obejmuje trzy noclegi, trzy śniadania ( w tym wielkanocne ), dwie obiadokolacje
KOSZT CAŁOŚCI 385 ZŁ OD OSOBY ( dzieci do 3 lat, bez świadczeń gratis, do lat 14 –245zł )
Pobyt od soboty 320 zł od osoby ( dzieci do lat 14 –195zł )

REZERWACJA: wpłata po rezerwacji telefonicznej 50 zł od osoby na konto ze strony internetowej w tytule: Kaucja Wielkanoc i nazwisko

Kaucja - regulamin

W naszym obiekcie w większości wypadków nie wymagamy wpłaty zaliczki. W pewnych terminach wymagamy wpłaty kaucji tytułem rezerwacji terminu. Kaucja jest wpłacana na nasze konto, ze wskazaniem w tytule że jest to kaucja, datą, nazwiskiem lub nazwą zgodnie z rezerwacją. Wszystkie wpłaty są traktowane jako kaucja, nawet jeśli w tytule wpisane jest zaliczka, zadatek itp. podlegają one zwrotowi po przyjeździe. Kaucja przepada w momencie rezygnacji bądź nie pojawienia się gościa w obiekcie

Nasza oferta

  • Komfortowo wyposażone pokoje
  • Wyśmienita kuchnia
  • Oferty sezonowe
  • Tarasy Sokółki
  • Sauna fińska
  • Plac zabaw dla dzieci
  • Bilard i dart
  • Imprezy okolicznościowe
  • Wycieczki szkolne

Kontakt

Konrad Sokołowski
Sokółka Pension & Restaurant
ul. Letnia 26, 57-215 Srebrna Góra
tel. 74 / 8180211
kom. +48 607 039 414

sokolka@poczta.onet.pl

nr konta Bank Spółdzielczy:
92 9533 1014 2003 0003 5510 0001