• 1
  • 2
  • 3

Nasze oferty...

Nasz obiekt jest przyjazny rodzinom z dziećmi, mile widziane są również czworonogi.
Mamy duże doświadczenie w organizacji przyjęć okolicznościowych, wycieczek szkolnych, szkoleń oraz wyjazdów integracyjnych.

Na życzenie jesteśmy gotowi przygotować ofertę według Państwa własnych propozycji i uwag.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszymi ofertami.

 


 

 

Menu na przyjęcia okolicznościowe:

Przykładowe dania obiadowe:

  1. kotlet schabowy w złocistej panierce ze słonecznikiem
  2. filet kurczaka panierowany
  3. pieczeń rzymska faszerowana serem żółtym i pieczarkami
  4. roladka schabowa faszerowana serem żółtym i pieczarkami
  5. roladka schabowa w szynce parmeńskiej w sosie z białego wina
  6. roladka wołowa faszerowana boczkiem, ogórkiem korniszonym i cebulą w sosie rozmarynowym
  7. udko kurczaka faszerowane mięsem mielonym i włoszczyzną (bez kości)
  8. filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i białym serem
  9. pieczeń wieprzowa w sosie własnym
  10. sakiewka schabowa z pieczarkami
  11. filet kurczaka w cieście francuskim z ananasem
  12. kieszonka schabowa z szynką i serem mozzarella
  13. łosoś w cieście francuskim
  14. roladka drobiowa z kindziukiem

Surówki:

  1. kapusta biała z marchewką i koperkiem
  2. kapusta pekińska z porą  w sosie majonezowo- śmietanowym
  3. marchewka z ananasem i rodzynkami
  4. kapusta czerwona duszona z miodem
  5. buraczki czerwone zasmażane
  6. mizeria z ogórka

Dodatki:

  1. ziemniaki młode gotowane
  2. frytki
  3. ćwiartki ziemniaków smażone
  4. kluseczki śląskie

Zupa:

  1. rosół z makaronem
  2. krem brokułowy
  3. zupa grzybowa

Deser:

  Pannacotta z lodem truskawkowym

Dania dodatkowe:

  • flaki wołowe
  • krokiety z kapustą i grzybami z barszczem
  • krokiety z serem żółtym i pieczarkami z barszczem
  • ptysie faszerowane kapustą i grzybami zapiekane żółtym serem z barszczem
  • żurek w chlebku
  • bigos
  • gołąbki

Zimna płyta:

  • galaretki drobiowe
  • szparagi zawijane w szynce w galarecie
  • schab w galarecie
  • jajka w sosie tatarskim
  • jajka faszerowane pieczarkami, kawiorem
  • śledzik
  • terrina z łososia
  • pomidory z mozzarellą
  • sałatka grecka
  • mięsa pieczone: schab ze śliwką, szynka, karczek z ziołami, polędwiczki wieprzowe, pieczeń mielona, pieczeń z kurczaka
  • łódeczki z papryki
  • łódeczki z melona
  • ruloniki z ogórka faszerowane twarożkiem i krewetką
  • koreczki warzywno- serowe
  • sałatka warzywna
  • polędwiczka wieprzowa z musem brokułowym i jajeczkiem przepiórczym

            Oferta podstawowa obejmuje:

  • zupa do wyboru,
  • cztery rodzaje mięs,
  • trzy dodatki,
  • trzy rodzaje surówek do obiadu,
  • 1 danie ciepłe dodatkowe do wyboru,
  • deser,
  • zimna płyta,
  • zimne napoje,
  • kawa, herbata,
  • owoce,

Atrakcje blisko nas...

Kaucja - regulamin

W naszym obiekcie w większości wypadków nie wymagamy wpłaty zaliczki. W pewnych terminach wymagamy wpłaty kaucji tytułem rezerwacji terminu. Kaucja jest wpłacana na nasze konto, ze wskazaniem w tytule że jest to kaucja, datą, nazwiskiem lub nazwą zgodnie z rezerwacją. Wszystkie wpłaty są traktowane jako kaucja, nawet jeśli w tytule wpisane jest zaliczka, zadatek itp. podlegają one zwrotowi po przyjeździe. Kaucja przepada w momencie rezygnacji bądź nie pojawienia się gościa w obiekcie

Nasza oferta

  • Komfortowo wyposażone pokoje
  • Wyśmienita kuchnia
  • Oferty sezonowe
  • Tarasy Sokółki
  • Sauna fińska
  • Plac zabaw dla dzieci
  • Bilard i dart
  • Imprezy okolicznościowe
  • Wycieczki szkolne

Kontakt

Konrad Sokołowski
Sokółka Pension & Restaurant
ul. Letnia 26, 57-215 Srebrna Góra
tel. 74 / 8180211
kom. +48 607 039 414

sokolka@poczta.onet.pl

nr konta Bank Spółdzielczy:
92 9533 1014 2003 0003 5510 0001